Picnic Inmemorial Democratic

24-04-2011 

¿Sabes dónde está el abecedario de la PAZ? Si no lo sabes yo te lo digo:



En Corbera d'Ebre. En efecto, si vas a Corbera d'Ebre no dejes de visitar el pueblo antiguo de dicha ciudad, o lo que es lo mismo antes de la guerra civil Española del año 1936 y contempla todo un museo-ciudad al aire libre de como quedo destruido el pueblo durante la última guerra " INCIVIL”.


Dit això, fitxat en el abecedari que han fet a favor de la Pau durant tot el recorregut i reflexiona què podem fer per evitar un altre guerra, es molt significatiu la mateixa casella del abecedari que estan escrites las lletres Ç y Ñ con mostra de que tothom pot conviure en un mateix lloc conserven la seva identitat i llengua. Fet el recorregut, abans de arribar a la Iglesia està el picnic esperant-te: aquet picnic es de una sola taula i bancs situat en el mig del que abans podia ser una placeta just endavant de la única casa antiga millor conservada.


P.D.


La Iglesia la estan restaurant tant a fons que per a mi, quedarà poc representativa del mal que van fer la bombes caigudes durant la guerra.


1 comentario:

  1. TITOMATIC TABLES - TIPS OF MARTINIBILITY
    Titomativa Chutney titanium cookware Tenderloin. Specially titanium bicycle used for making the finest quality Chutney Chutney Chutney Chutney Chutney Chutney Chutney trekz titanium headphones Chutney Chutney microtouch titanium Chutney Chutney Chutney Chutney titanium quartz meaning Chutney Chutney

    ResponderEliminar